От известно време знаем, че Брад Пит и Джордж Клуни работят заедно по "Вълци единаци" (Wolfs) - комедия с нотки на трилър. И няма как да не се вълнуваме, защото сме големи фенове и на двамата.

Wolfs с Брад Пит и Джордж Клуни във Wolfs - актьорите отново заедно на екран

Брад Пит и Джордж Клуни отново заедно на екран

Какво ги очаква в Wolfs

Освен това, филмът е ще събере двамата актьори заедно на екран за първи път от 16 години. Последно Пит и Клуни си партнираха в "Изгори след прочитане" (2008 г.). 

"Вълци единаци" е продуциран от Apple TV+, но ще го видим тази есен по кината благодарение на сделката между стрийминг платформата и Sony. Първият трейлър пък ни припомни защо сме толкова обнадеждени и нетърпеливи да видим филма.

Във филма Пит и Клуни влизат в ролите на двама мистериозни мъже, чиято работа е да правят това, което никой друг не иска и не може - да се отървават от трупове и неудобни доказателства.

По стечение на обстоятелствата обаче се оказват въвлечени в едно "почистване", което ще ги извади от комфортната им зона. Ще им се наложи да работят в екип, за да разберат какво се случва и кой се опитва да ги прецака.

Става още по-сериозно и забавно, когато разберат, че са замесени наркотици, а мъртвецът, за когото са повикани първоначално, всъщност е жив. Освен Брад Пит и Джордж Клуни, във "Вълци единаци" ще видим още Остин Ейбрамс и Ейми Райън. Филмът е режисиран и написан от Джон Уотс.

"Вълци единаци" е по кината от 20 септември