Блейк Лайвли вече може да се похвали, че е не само успешна актриса, но и режисьор. Още през 2021 г. тя направи дебюта си с музикалния видеоклип на Тейлър Суифт за песента "I Bet You Think About Me", който ѝ донесе общо три номинации за две различни награди. Сега ѝ предстои да направи своя пълнометражен режисьорски дебют за адаптацията на графичния роман Seconds.

Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли и шегите за танцовите умения на актьора

Може ли да танцува добре Райън Рейнолдс

Шегите им с Блейк Лайвли нямат край

Дотогава обаче Блейк Лайвли ще се завърне отново към актьорските си задължения. Последната новина около нея е свързана с участието ѝ във филма It Ends with Us. В него тя ще си партнира с Джъстин Балдони, който ще е също и режисьор.

Всъщност филмът е адаптация на едноименния роман на Колийн Хувър, който се превърна в културен феномен в BookTok с повече от два милиарда гледания на своя хаштаг в TikTok. За успеха на книгата доказателство е и фактът, че писателката му е най-продаваният в момента автор на романи в САЩ. Освен това книгата It Ends with Us е преведена на 43 езика и води в класацията на най-продаваните печатни книги за 2022 г., отново в САЩ, пише Deadline.

Снимка 604149

Източник: GettyImages

Разбира се, писателката Колийн Хувър ще е консултант по филма, за който към момента знаем малко. Но пък поне сме наясно със сюжета.

Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и речта на актрисата към съпруга ѝ

Обяснението в любов на Блейк Лайвли

Когато семейството е по-важно от всичко

Във фокуса на историята е момиче на име Лили, което току-що се е преместило и е готово да започне живота си след колежа. Не минава много време и Лили среща Райл. Естествено, се влюбва в него. Но докато чувствата ѝ се развиват, се появява и първата ѝ любов - Атлас. И както можем да предположим, той ще постави връзката между Лили и Райл пред голямо предизвикателство.