Тимъти Шаламе очевидно е от актьорите, които обичат да се предизвикват с всяка следваща роля. Последно го гледахме в "Дюн: Част втора" и "Уонка" - два напълно различни филма, с които обаче той още веднъж доказа, че е един от най-талантливите и обещаващи млади актьори.

"Дюн: Част втора" - какво да очакваме от филма на Дени Вилньов с Тимъти Шаламе и Зендая

Какво да очакваме от "Дюн: Част втора" с Тимъти Шаламе и Зендая

Втората половина на научно-фантастичния епос на Дени Вилньов е зашеметяващ спектакъл

Затова и не е изненадващо, че нови възможности за 28-годишния Тимъти Шаламе не липсват. И е факт, че той вече работи усилено по най-новия си проект.

В A Complete Unknown актьорът влиза в ролята на музиканта Боб Дилън. Въпреки че за биографичния филм все още няма много информация, знаем, че Тимъти Шаламе действително ще пее.

Сюжетът ще проследи 19-годишния Боб Дилън, който пристига в Ню Йорк буквално без никакви пари в джоба си, но само три години по-късно вече се е превърнал в световна музикална сензация.

Освен Тимъти Шаламе в главната роля, част от актьорския състав са също Ел Фанинг, която ще изиграе любимата на Боб Дилън - Силви Русо, както и Едуард Нортън, който пък ще бъде музиканта Пийт Сийгър. Режисьор на филма е Джеймс Манголд.

Снимачният процес вече тече с пълна пара и дори може да видим как изглежда Тимъти Шаламе като Боб Дилън. След като на първите снимки от миналата седмица актьорът беше преобразен с небрежни дрехи, включително шал и шапка, на новите кадри е вече по-елегантно облечен - с панталони и кафяво кожено яке.

В подготовката за ролята си актьорът е напълно отдаден да научи максимално за живота на музиканта. Освен това филмът е и вокално предизвикателство за Тимъти Шаламе, тъй като самият той ще пее песните.

Според вокалния му треньор Ерик Ветро зрителите ще останат "шокирани", тъй като гласът на актьора звучи съвсем като този на Боб Дилън.

Кайли Дженър и Тимъти Шаламе - целувката, за която всички говорят

Целувката между Кайли Дженър и Тимъти Шаламе, за която всички говорят

Наградите Златен глобус 2024 събраха много известни личности

"Той просто има тази необичайна способност не да имитира, а наистина да му вдъхва живот. Той въплъщава Боб Дилън точно такъв, какъвто е бил той на тази възраст", споделя Ерик Ветро пред People.