Предстоящата част от франчайза "Писък" явно няма да стигне до големия екран съвсем безпроблемно. В края на миналата година стана ясно, че две от актрисите няма да се завърнат в ролите си. Това са Мелиса Барера, която бе уволнена заради противоречивите си коментари относно войната между Израел и Хамас, и Джена Ортега, заради конфликт в работния ѝ график.

"Писък 7" остана и без Мелиса Барера, и без Джена Ортега

"Писък 7" остава без още една от звездите си

Нещата стават все по-сложни

След лошите новини обаче последваха и добрите. Преди няколко седмици Нев Кембъл, която така и не видяхме в "Писък 6" заради спор относно заплащането ѝ, разкри, че ще се завърне за новия "Писък 7".

"Винаги е било голямо вълнение и чест да играя Сидни в "Писък". Признателността ми към тези филми и това, което са означават за мен, никога не е изчезнала. Много съм щастлива и горда да кажа, че по най-уважителния начин бях помолена да върна Сидни на екрана и не мога да бъда по-развълнувана", написа актрисата в Instagram.

Актрисите от "Писък 6" на премиерата през 2023 г.

Източник: GettyImages

Актрисите от "Писък 6" на премиерата през 2023 г.

От поста ѝ разбираме, че след напускането на Кристофър Ландън режисьор на предстоящия филм ще бъде Кевин Уилямсън, който е създател и сценарист на франчайза.

"Кевин не е просто вдъхновение като артист, но е скъп приятел от много години. За невероятните фенове на "Писък" , надявам се, че сте също толкова развълнувани, колкото съм аз", добави още Нев Кембъл.

Кортни Кокс, Дейвид Аркет и защо дъщеря им Коко Аркет не гледа филмите им

Защо дъщерята на Кортни Кокс не гледа филмите й

Накъде се е насочила 17-годишната Коко

Освен нея, почитателите вероятно се чудят дали и друга от емблематичните за филма актриси ще вземе участие - Кортни Кокс. Въпреки че засега няма официална информация, според Variety в момента се водят преговори и съвсем не е изключено отново да я видим като Гейл Уедърс.