За първи път за връзка между Тимъти Шаламе и Кайли Дженър се заговори през април. Тогава стана ясно, че двамата се наслаждават на компанията си и предпочитат отношенията им да са непринудени.

Повече от месец след първите твърдения, че са заедно - сериозна ли е връзката на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

Колко сериозна е връзката на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

Измина месец откакто се заговори, че са заедно

Източник на Entertainment Tonight разкри, че нещата помежду им не са сериозни, но на Кайли ѝ харесва да излиза с Тимъти и се забавлява, тъй като за нея това е нещо ново и вълнуващо.

През юни отново се заговори за развитието на връзката между двамата, която явно и тогава се е случвала с бавни темпове. По думите на информатори Кайли Дженър просто е поставила грижата за двете си деца като по-голям приоритет.

Според новите твърдения връзката между 25-годишната Кайли и 27-годишния Тимъти, които в началото започнаха като неангажиращ флирт, са станали сериозни.

Преди броени дни се появиха техни снимки и видеа, на които се вижда, че двамата си прекарват наистина страхотно на концерт на Бионсе. Кайли и Тимъти разговарят задълбочено и не се притесняват да интимничат, като влюбено се прегръщат и целуват по време на шоуто. 

Тимъти Шаламе и Кайли Дженър - това ли е краят на връзката им

Заряза ли Тимъти Шаламе Кайли Дженър

Дойде ли време за края на още една връзка

Според източник, близък до двойката, въпреки че бившия на Кайли - Травис Скот, от когото има петгодишна дъщеря Сторми и едногодишен син Еър, все пак не храни много добри чувства към новата половинка на бившата си, тя преспива "по шест дни в седмицата" в дома на Шаламе и същност двамата прекарвали почти "всеки ден заедно". Изглеждат близки, не може да се отрече.