За първи път за романс между Тимъти Шаламе и Кайли Дженър се заговори през април. Тогава стана ясно, че двамата се наслаждават на компанията си и предпочитат отношенията им да са непринудени.

Повече от месец след първите твърдения, че са заедно - сериозна ли е връзката на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

Колко сериозна е връзката на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

Измина месец откакто се заговори, че са заедно

Източник на Entertainment Tonight разкри, че нещата между тях не са сериозни, но на Кайли ѝ харесва да излиза с Тимъти и се забавлява, тъй като за нея това е нещо ново и вълнуващо.

През юни отново се заговори за развитието на връзката между двамата, която явно и тогава се е случвала с бавни темпове. По думите на информатори Кайли Дженър просто е поставила грижата за двете си деца като по-голям приоритет.

Снимка 630259

Източник: GettyImages

От бившия си Травис Скот тя има петгодишна дъщеря Сторми и едногодишен син Еър. И въпреки че двамата явно се справят добре със съвместното отглеждане на децата си, рапърът все пак не храни много добри чувства към новата половинка на бившата си. В новото си парче Meltdown той прави препратки към Тимъти Шаламе, като споменава героя, когото изиграва в предстоящ филм - Уили Уонка.

Новата двойка обаче явно изобщо не се притеснява от чуждото мнение и е твърдо решена да продължи развитието на връзката си с бавни темпове. Напук на твърденията, които се появиха преди време, че Тимъти Шаламе е зарязал Кайли Дженър, източник потвърждава, че те са все още заедно и не са се разделяли.

Снимка 630258

Източник: GettyImages

Въпреки това обаче двамата не се виждат много често, тъй като имат доста натоварени работни графици. "Кайли и Тимъти все още се виждат, когато могат. Тя е заета с работа и пътува много, но и двамата намират време един за друг и наистина се харесват", издава информаторът.

Наистина ли Кайли Дженър и Тимъти Шаламе са новата звездна двойка

Наистина ли Кайли Дженър и Тимъти Шаламе са новата звездна двойка

Какво породи предположенията

Нито Тимъти Шаламе, нито Кайли Дженър обаче досега са коментирали отношенията си. А дали в крайна сметка нещата между тях ще се окажат сериозни или просто приятна лятна афера, само времето може да покаже.