Не е рядкост децата на актьорите също да се насочат към тази професия, защото вече са имали досег магията на киното. Или да се насочат към друго артистично занимание, какъвто е случаят с Шайло Джоли-Пит.

Фин Афлек, Еме Лопес, Шайло Джоли Пит и звездните деца, които се самоопределят по различен начин

Звездните деца, които се самоопределят по различен начин

И родителите, които ги подкрепят напълно

17-годишната дъщеря на Брад Пит и Анджелина Джоли от няколко години е запалена по хип хоп танците. А скорошно видео показва, че явно доста е напреднала в уменията си, защото и треньорът й я хвали в публикация на Instagram страницата си.

"Движенията й са пълна лудница! Благодаря ти за енергията", написа Лил Кийлън Картър, като дори тагна Instagram Профила на Шайло, който обаче не е публичен. На самото видео я виждаме да танцува сама, облечена небрежно в спортни дрехи.

Още през 2022 г. Брад Пит коментира в интервю за Entertainment Tonight, че е впечатлен от уменията на дъщеря си. "Почти се разплаквам, да", каза актьорът и допълни, че е изненадан от танцовите способности на Шайло, защото той е "г-н два леви крака".

Брад Пит и Анджелина Джоли са родители още на 22-годишния Мадокс, 20-годишния Пакс, 19-годишната Захара, както и трите им биологични деца: 17-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Нокс и Вивиън, припомнят Hello.