На фона на продължаващото напрежение между Анджелина и Брад Пит, децата на актьорите очевидно взимат страна. От 2016 г., когато актрисата от "Господарката на мрака" подаде молба за развод, до днес децата на Пит са все по-отчуждени от баща си.

Една от вероятните причини е непотвърдените за момента твърдения, че той е упражнявал физическо насилие върху майка им.

Наскоро стана ясно, че едно от биологичните деца на двойката - Вивиан очевидно се дистанцира от името на баща си. 15-годишната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит е помагала на майка си в работата по бродуейския мюзикъл The Outsiders. Поради тази причина името й присъства в екипа на продукцията - там тя е записана само като Вивиан Джоли.

Снимка 605062

Източник: GettyImages

Все още не е ясно дали най-малката дъщеря на звездните родители юридически е променила името си. Тя обаче върви по стъпките на по-голямата си сестра Захара, която в края на миналата година промени името си на Захара Марли Джоли.

Пореден удар срещу Брад Пит - най-малката му дъщеря Вивиън променя името си

Пореден удар срещу Брад Пит - най-малката му дъщеря Вивиън променя името си

По-рано това направи и Захара

А сега става ясно, че Шайло, официално е подала документи в съда да премахне фамилията Пит от името й, след като вече е на 18 години и има това право, съобщава TMZ. Действието идва малко след като медии съобщиха, че връзката между Пит и Шайло е непоправимо разбита.