Откакто през 2016 г. Анджелина Джоли подаде молба за развод от Брад Пит и поиска пълно попечителство над шестте им деца, напрежението между двамата все така не стихва. Паралелно с това те водят и съдебна битка за винарната Chateau Miraval, която са купили още докато са били заедно. Години след началото на делата обаче до финален изход от тях все още не се е стигнало.

След Вивиан и Захара, Шайло също маха фамилията на Брад Пит от името си

След Вивиан и Захара, Шайло също маха фамилията на Брад Пит от името си

Едно по едно децата на актьора се отказват от неговото име

Междувременно от правни документи по продължаващия спор се появиха твърдения от бивш охранител на двойката, според които Анджелина Джоли е настройвала децата срещу Брад Пит. По думите на близки до актьора обаче той държи да поддържа "възможно най-добрите отношения с децата си". Въпреки това обаче те сякаш наистина заемат страната на майка си.

Две от децата на бившата двойка вече не се представят с бащината си фамилия. Първа това направи дъщеря им Захара, която миналия ноември се присъедини към група от университета си с името Захара Марли Джоли.

Наскоро друга от дъщерите на Анджелина Джоли и Брад Пит - Вивиън, пък бе част заедно с майка си от екипи на мюзикъла The Outsiders, в чийто афиш името ѝ фигурира само като Вивиън Джоли.

Снимка 666687

Източник: Instagram/hola_mx

Последното от децата на бившите, което е напът официално да се откаже от фамилията Пит, е Шайло. Според източници тя е подала документи в деня на 18-ия си рожден ден, в които иска името ѝ да бъде вписано като Шайло Джоли.

Седмица след като това стана ясно, от People са научили от близък на Брад Пит, че той е наясно с решението на децата си, които са предпочели да се откажат от фамилията му.

"Той е наясно и е разстроен, че Шайло се отказа от фамилното му име. Никога не е изпитвал повече радост, отколкото когато тя се роди. Винаги е искал дъщеря", издава източникът.

Снимка 577121

Източник: GettyImages

Той допълва също, че актьорът не приема лесно тази промяна.

"Той обича децата си, те му липсват. Много е тъжно", споделя информаторът.

По думите му става ясно, че Брад Пит все още е заедно с приятелката си Инес де Рамон, но разстоянието от децата му го наранява.

Пореден удар срещу Брад Пит - най-малката му дъщеря Вивиън променя името си

Пореден удар срещу Брад Пит - най-малката му дъщеря Вивиън променя името си

По-рано това направи и Захара

"Той все още обича неимоверно всичките си деца. Целият този процес е много труден за цялото семейство", допълва друг източник пред People.