Брад Пит може да не е в добри отношения с децата си, но това не означава, че те не оценяват неговите успехи в професионален план. А няма по-голяма гордост за един родител неговият наследник да иска да върви по същия път, по който той е станал световноизвестен.

Шайло Джоли-Пит отново изненада всички

Шайло Джоли-Пит отново изненада всички

Промяната във външния вид на първото биологично дете на Брад Пит и Анджелина Джоли

Шайло Джоли-Пит се появява на публични събития винаги в компанията на майка си Анджелина Джоли. Но именно тя е тази, която съумя да запази най-силна връзката и със своя баща.

А дългогодишните кариери на двамата, на които тя е пряк свидетел за своите 17 години, са й помогнали да направи своя избор за бъдещия си професионален път.

Снимка 554779

Източник: GettyImages

Според източници, цитирани от Life & Style, Шайло иска да се развива във филмовата индистрия, но да остане зад камерата. Затова тя ще стане или продуцент като баща си, или режисьор като баща си. Възможността да види всички в този бизнес отблизо за нея е огромно предимство и със сигурност ще й помогне за бъдещи професионални успехи.

Анджелина Джоли и Брад Пит - още няколко победи в съда за нея

Борба за надмощие - Анджелина записа още няколко победи срещу Брад Пит

И двамата няма да се предадат

Междувременно Шайло не спира да прекарва време с Брад Пит и се оказва, че двамата имат не само доста сходни виждани за света, но и интереси в света на киното. Затова е по-вероятно дъщерята на актьора да избере същия път като него в последните години. Особено ако се премести да живее в имението му в Лос Фелиз, когато навърши 18, както се заговори наскоро.