Актрисата Рейчъл Макадамс изглежда по-добре от всякога. Достатъчно е само да проследим ролите от ранните ѝ филми, за да се убедим, че днес 43-годишната актриса е все така прекрасна и зашеметяваща на екран. Затова и напълно логично е да си зададем въпроса как го постига.

Блейк Лайвли, храната, диетата и хранителният режим, който спазва за идеална форма

Тайната за перфектната форма на Блейк Лайвли

Как точно се храни актрисата

Рейчъл има няколко полезни навика, които следва. "Винаги съм се хранила здравословно", каза актрисата. Но и с времето се е научила на някои допълнителни неща, освен здравословното хранене, които също "работят" добре за нея.

Разнообразие

За разлика от знаменитостите, които твърдят, че следват стриктно един режим, Рейчъл обича разнообразието във всекидневното хранене. "Държа да пробвам нови неща", казва тя. А опитвайки различни видове храни, е разбрала кое е най-добре за нея дори при натоварен работен график.

Снимка 574558

Източник: GettyImages

Баланс

Той е от ключово значение за актрисата. "Опитвам се да се уверя, че с всяко хранене си набавям необходимото количество и протеини, и мазнини." И този неин избор е съвсем правилен, защото балансираното хранене, в сравнение с нискокалоричната диета, помага да останем сити по-дълго време.  Което пък улеснява поддържането на здравословно тегло.

Изкушения

Рейчъл има някои любими италиански ястия и от време на време си позволява да се поглези с тях. Тя е голям фен и на джелато. "Преди години снимах филм близо до плажа в Сицилия и там открих чудесен сладолед, който започнах да ям всеки ден - за закуска, обяд и вечеря", казва актрисата.

И ако сладоледът по цял ​​ден, всеки ден, е вече в миналото, дори и сега тя понякога си позволява малка топка сладолед - в случаите, когато ѝ се прияде нещо сладко.

Зеленчуци

Рейчъл държи да приема много зеленчуци, кълнове и семена всеки ден. Те ѝ помагат да се чувства здрава и енергична.

Доказано е, че зеленолистните могат да предотвратят стареенето - може би това е и причината актрисата да изглежда толкова невероятно, пише Eat This, Not That.

Рейчъл Макадамс, Джейми Линдън и новата бременност на актрисата от "Тетрадката"

Голямата новина на Рейчъл Макадамс

Макар и далеч от общественото внимание

Диетите, които не помагат

Пробите и грешките често са били част от търсенията на Рейчъл. Тя е опитвала дори и вегетарианска диета, но е установила, че не е за нея. "В един период опитах да ям вегетарианска храна, но това ме измори много. Ядях само паста. Всъщност, бях най-нездравословният вегетарианец на света", спомня си със смях актрисата.