Вероятно всеки, който е видял Блейк Лайвли на модното събитие Met Gala за 2022 г., се е запитал как успява да поддържа прекрасната си форма.

Блейк Лайвли, Seconds и филмът, с който актрисата ще направи режисьорския си дебют

Какво ще направи Блейк Лайвли за първи път

Не се и съмняваме, че ще се справи

Актрисата, която беше съпредседател на събитието заедно със съпруга си Райън Рейнолдс, наистина изглеждаше зашеметяващо в красивата си дизайнерска рокля. И това всъщност не е толкова странно, тъй като неведнъж е споменавала за старанията, които полага по отношение на храната.

И ако искаме да бъдем здрави и щастливи, а и да изглеждаме добре - подобно на Лайвли, с чиста съвест може да се доверим на нейния режим.

Закуската е задължителна

Закуската е нещо, което повечето диетолози препоръчват. Явно и Лайвли се доверява на тях, защото започва всеки ден си с чаша вода и здравословна закуска. Тя може да включва няколко яйца, приготвени в кокосово масло, към които понякога може да прибави и малко пресни зеленчуци. А и дори и овесени ядки и плодове без глутен.

Освен че я поддържа сита дълго врене, закуската помага на Лайвли да балансира нивата на кръвната си захар, като ѝ предоставя и необходимата енергия за старт на деня.

Четири малки порции на ден

Равномерното редовно хранене през целия ден може да помогне за управление на нивата на кръвната захар и да поддържаме апетита под контрол, намалявайки риска от преяждане по време на хранене. Затова порциите са малки, добре балансирани и приемани на често.

Бавни въглехидрати

За разлика от диетите на много други знаменитости, тази на Лайвли съдържа въглехидрати. Но "правилният" тип въглехидрати, които са основен източник на енергия за тялото. Към тях спадат храни като сладки картофи, овесени ядки без глутен и плодове - всички те съдържат високи нива на фибри, забавящи храносмилането.

Домашно приготвена храна

Въпреки че със сигурност има възможността да си го позволи, Лайвли споделя, че няма личен готвач. Основната част от храната тя приготвя сама. При това се старае ястията винаги да са висококачествени и пълноценни, без изкуствени оцветители, подсладители или добавки. Лайвли е споделяла, че с Райън Рейнолдс обичат да пазаруват на малки фермерски пазари и като цяло "обръщат много внимание на нещата, които слагат в телата си".

Без ограничения

Дори в края на деня Лайвли си позволява да се наслади на храните, които обича - включително и онези, съдържащи захар. Неведнъж актрисата е публикувала снимки в своя в Instagram, в които демонстрира как похапва сладки лакомства, припомня Eat This, Not That.

Любимият ѝ десерт е шоколадовото суфле. Не пропуска и бисквитките - заради които е готова да стане и в 4 сутринта, само за да ги приготви лично.