Тази седмица Кейти Пери обяви чрез новия си видеоклип, че очаква първото си дете от Орландо Блум. Двамата са сгодени вече повече от година и ние очакваме булката дa изпревари люлката, но съдбата си знае работата.

Кейти Пери, Орландо Блум и очакването на първото им дете

Най-голямото щастие за Кейти и Орландо

Сватба или бебе - кое ще е първо

Плановете на влюбените се пообъркаха и по една независеща от тях причина - коронавирусът. Пери и Блум бяха планирали сватбата им да се проведе през юни в Япония, но засега церемонията се отменя за неопределено време.

Разбира се, нито бъдещата майка, нито нейният бъдещ съпруг искат да се подлагат на риск от заразяване, който и без това вече съществува на доста места по света, но в Япония определено е по-голям.

Изпълнителката засне и кратко видео, с което се обръща към китайците, вдъхва им кураж и изразява своята солидарност със случващото се в страната.

Така лудото лято на Пери няма да мине съвсем по план, но всяко зло за добро. Поне няма да бъде с голям корем на снимките в сватбения албум, защото терминът й е "някъде през лятото", пише ET.

Вероятно Кейти и Орландо все пак ще станат законни съпруг и съпруга в най-близко бъдеще, подписвайки само свидетелството за граждански брак в тесен кръг. А големият купон може да се отлага, но сме сигурни, че без него няма да се мине.