Докато ние нетърпеливо чакаме звездната им сватба, Орландо Блум и Кейти Пери ни изненадаха с друго щастливо събитие. В клипа към новата си песен "Never Worn White" изпълнителката изненадващо показа бременно коремче.

Минути след премиерата на видеото, което се превърна в най-коментираното в последните часове в социалните мрежи, 35-годишната Пери потвърди новината още веднъж в профила си в Twitter.

Тя e истински щастлива, че вече няма нужда да крие факта, че очаква дете, и да трябва дa прикрива корема си с големи чанти.

Това ще е първи наследник за Кейти и втори за Блум, който има деветгодишен син от бившата си съпруга Миранда Кер. Певицата също има един неуспешен брак зад гърба си с комика Ръсел Бранд, продължил по-малко от година.

Този минал опит кореспондира с текста на най-новата й песен. В нея тя казва, че никога не е носила бяло (визирайки булчинска рокля), но иска сега дa пробва точно с него. Иска да каже "Да".

Все още не е ясно дали бъдещите родители ще отложат сватбата, която бе планирана за лятото, или пък ще избързат с размяната на обети, за да предхожда тя появата на първия им общ наследник.

Кейти Пери, Орландо Блум и разкритията на певицата за депресията и любовта

Как Орландо спаси Кейти

Най-емоционалното преживяване

В живо включване в профила си в Instagram Пери обяви, че се очаква да роди точно през летните месеци. Тя намекна,, че по това време на годината "ще даде живот" не само на бебето си, но най-вероятно и на следващия си албум. Ще бъде шеметна година, със сигурност.