Новините за коронавируса, който засяга все повече хора в Италия, успяха да стреснат всички ни. А през последните няколко дни стана ясно, че броят на заразените, както и този на смъртните случаи там се увеличава.

Мерки за следващата пандемия - сега, на момента

Мерки за следващата пандемия - сега, на момента

Предотвратима ли е голямата криза с вируса

Очевидно Николета Лозанова не се притеснява от здравословната заплаха и предупрежденията на италианското правителство, което заради бързото разпространяване на коронавируса в страната, посъветва хората да избягват масовите събития. Тя прекара последните няколко дни в един от епицентровете на заразата в Италия - Милано.

Родният модел е там, заради Седмицата на модата и по всичко личи, че нищо не може да я спре да не присъства на дефилето на своя любимец - Филип Плейн.

Тя е сред най-големите почитатели на марката и поддържа добри отношения с германеца, като за повечето свои специални поводи се доверява на дрехи, изработени от него. Николета не пропусна да сподели и някои снимки в своя Instagram профил не само от дефилето, но и от партито след официалната част.

"Благодаря ти, Филип Плейн, за невероятната нощ. Ти унищожи Милано!", пише под кадрите Николета.

Николета Лозанова, Виетнам и още секси снимки на модела

Още от секси ваканцията на Николета Лозанова

Топличко, по бански и в компанията на любимия мъж

Тя сподели и снимка от терасата на хотелската си стая, позираща само по бяла хавлиена къпа, докато  прикрива гърдите си с ръка, като написа, че вечната ѝ любов има само едно име, и то е Италия.

И въпреки че Николета явно по никакъв начин не притеснява от вируса, нейните почитателите изразиха своята загриженост, като в коментарите под снимките я посъветваха по-бързо да напусне Италия и да се премести на по-безопасно място.

Николета Лозанова, Samsung Galaxy Z Flip и първата българка с новия сгъваем телефон

Новата играчка на Николета Лозанова

Технологии, красота и удобство