Николета Лозанова, която винаги е в крак с топ тенденциите, вече съчетава висшата мода с високите технологии. Тя бе забелязана със смарт бижуто на годината в деня на световната премиера на новия сгъваем телефон Samsung Galaxy Z Flip.

Моделът е дизайнерски, компактен, стилен и предизвикателен - точно като самата Николета. Той съчетава всичко необходимо за една дама с усещане за лукс и с динамично ежедневие.

Снимка 467153

Източник: Broks Vision

Една от най-следваните инфлуенсърки на България вече се наслаждава на инфинити дисплей (цели 6,7 инча в разгънато състояние), който обаче може да се побере във всяка дамска чанта или джобче на елегантен тоалет. Истинска иновация в дизайна и функциите, достойна за модните смартфон подиуми.

Снимка 467154

Източник: Broks Vision

"Аз съм първата жена в България, която се докосна до новия Samsung Galaxy Z Flip и съм със страхотни впечатления. Най-голямото удобство се крие в сгъваемия стъклен дизайн, можеш да поставиш смартфона си във всяка чанта, напомня ми на луксозна пудриера."

Снимка 467155

Източник: Broks Vision

"Новите технологии са едновременно лукс и необходимост за мен. Ето защо камерата на Galaxy Z Flip променя правилата на играта - буквално може да стои самостоятелно, за да заснемеш повече, в движение - от невероятни селфита, през групови снимки до кристално ясно съдържание в нощем режим по време на парти, например. Можеш да създаваш съдържание за социалните медии от най-добрия ъгъл, със свободни ръце и без да е необходим статив.", казва Николета Лозанова за новия Galaxy Z Flip.

Samsung Galaxy Z Flip и всичко за втория сгъваем смартфон на марката

Galaxy Z Flip - най-красивият коз на Samsung

Секси дизайн, подобрен екран и много удобства

Samsung Galaxy Z Flip ще се предлага в България в лимитирани бройки от 21 февруари 2020г., а цветовете са повече от предизвикателни - Огледално лилаво и Огледално черно. Повече информация има тук.