След като пандемията от COVID-19 превзе целия свят, една след друга започнаха да се редят известните личности и техните признания, че вирусът не е подминал и тях.

Актьори, музиканти, спортисти, водещи - заразата показа, че не подбира по пол, възраст, слава и финансово състояние. А голяма част от звездите, които се сблъскаха очи в очи с нея, споделиха за това как са се заразили, как преминава лечението и самоизолацията им и кога са видели така чакания отрицателен резултат на теста.

Други обаче предпочетоха да не правят от заболяването сензация. Сред тях, оказва се, е и Мел Гибсън. За 64-годишния актьор научихме едва сега, че през месец април също се е заразил с COVID-19 и дори се е наложило да бъде хоспитализиран.

Снимка 306250

Източник: Getty Images

Говорител на звездата от "Смъртоносно оръжие" разкрива, че той е прекарал една седмица в болница, след като е дал положителен тест за COVID-19 преди три месеца. Бил е лекуван с Remdesivir и е изписан след няколко отрицателни проби, както и положителна за антитела, предава Today.

Том Ханкс, коронавирусът и разказът за борбата с COVID-19

Том Ханкс за коронавируса: Не можех да се концентрирам за повече от 12 минути

Как се пребориха с Рита Уилсън

Как точно е преминала срещата на Гибсън с вируса и до колко сериозно е било състоянието му обаче все още не знаем. Но най-важното е, че това вече е зад гърба му.