Известните и богатите могат да си позволят да се подсигурят с всякакви мерки за сигурност и охрана, но това не пречи те да стават обект на кражби и влизане с взлом в домовете им. Ето пример за десет знаменитости, на които им се е случвало да пострадат по този начин.

10 знаменитости, които са се женили и развеждали по няколко пъти

Знаменитости, които са се развеждали по няколко пъти

Кой може да се похвали с цели осем брака

Робърт де Ниро

Снимка 612108

Източник: GettyImages

През нощта на 19 декември миналата година къщата на Робърт де Ниро е ограбена, докато той и дъщеря му са горния ѝ етаж. Жена е хваната да взима коледните подаръци изпод елхата. Тя по-късно е разпозната като Шанис Авилес и се знае, че преди това е била арестувана цели 26 пъти.

Ким Кардашиян

Снимка 611036

Източник: GettyImages

През нощта на 3 октомври 2016 г. хора успяват да се доберат до хотелската стая на Ким Кардашиян в Париж, след като заплашват портиера с пистолет. Същото те правят и с риалити звездата, докато крадат бижута на стойност милиони долари. След това я връзват и ѝ запушват устата. Тя няма наранявания, но преживява силен стрес. Повече от пет години след обира френските власти изправят 12 души на съд за престъплението. Подсъдимите са обвинени в организиран грабеж с оръжие, отвличане и насилствено лишаване от свобода.

Дейвид и Виктория Бекъм

Снимка 612109

Източник: GettyImages

Домът на двойката в Лондон е бил обиран през нощта. Според полицейските доклади кражбата е станала между 22:30 и 23:30 часа. Били са взети много вещи, но никой не е пострадал, нито е бил арестуван.

Лейди Гага

Снимка 598285

Източник: Instagram / ladygaga.28

Докато някои престъпници крадат ценни предмети, то други преследват домашни любимци. Такъв е случаят с Лейди Гага, чийто френски булдози биват откраднати. Райън Фишер разхожда кучетата, когато двама непознати се приближават към него в опит да ги откраднат. Следва кавга, която завършва с прострелването на Райън Фишер, а нападателите успяват да откраднат две от кучетата. Фишер е хоспитализиран, а жена, за която се твърди, че е свързана с крадците, предава кучетата в полицията два дни след отвличането им, след като Лейди Гага обявява награда от 500 000 долара. Същата тази жена и още четирима заподозрени са арестувани.

Бионсе

Снимка 575120

Източник: GettyImages

В складовете на Бионсе, наети от продуцентската компания на певицата Parkwood Entertainment в Лос Анджелис, са прониквали хора, които са откраднали луксозни чанти и рокли на стойност над един милион долара.

Майли Сайръс

Снимка 612110

Източник: GettyImages

През 2014 г., след като прескачат оградата, крадци нахлуват в дома на Майли Сайръс в Холивуд. Те задигат огромно количество бижута и си тръгват с последен модел луксозен седан Мазерати.

Линдзи Лоън

Снимка 612111

Източник: GettyImages

През 2009 г. тя става жертва на обир от така наречения Bling Ring - група крадци от Калифорния, които за почти година успяват да ограбят домовете на няколко знаменитости. От къщата на Линдзи Лоън в Холивуд Хилс са откраднати бижута и дрехи на стойност около 130 000 щатски долара.

Орландо Блум

Снимка 590952

Източник: GettyImages

Докато е бил в Ню Йорк, в дома му също нахлуват хора от Bling Ring. Крадците задигат бижута на стойност 500 000 щатски долара, чанта Louis Vuitton, няколко часовника Rolex и рокля на Alex Perry, принадлежаща на бившата му съпруга Миранда Кер.

Парис Хилтън

Снимка 598790

Източник: GettyImages

Между октомври и декември 2008 г. домът ѝ е ограбван цели пет пъти. В един от случаите крадците успяват да влязат в имението с помощта на ключ, намерен под изтривалка. Сред вещите, откраднати от престъпниците, са бельо, дизайнерска рокля, пари в брой, бутилки алкохол и бижута на стойност почти два милиона щатски долара.

Парис Хилтън, Ким Кардашиян, Джони Деп и Анджелина Джоли и останалите звезди които от приятели се превърнаха във  врагове

Звездите, които замениха приятелството помежду си с неприязън

Най-популярните сблъсъци между знаменитости

Кортни Кардашиян

Снимка 612115

Източник: GettyImages

Най-голямата сестра в семейството също е била жертва на кражба. Когато е още бременна с първото си дете, от къщата ѝ в Холивуд са откраднати бижута на стойност около 108 000 долара, пише Stars Insider.