От смъртта на Леандро де Ниро Родригес - внукът на Робърт де Ниро, измина половин година. За съжаление младежът загуби живота си едва на 19- годишна възраст.

Робърт де Ниро за отглеждането на бебе на 80-годишна възраст

Предизвикателството да имаш 7 деца на 80 - Робърт де Ниро знае най-добре

Кое му харесва и кое - не

Месец след като научихме новината, стана и ясно какво е причинило смъртта на момчето. Според американските съдебни лекари тя е била предизвикана от "токсичните ефекти на фентанил, бромазолам, алпразолам, 7-аминоклоназепам, кетамин и кокаин".

Още преди да бъде официално потвърдено, че Леандро де Ниро Родригес е предозирал фатално с наркотици, по случая бе арестувана 21-годишна жена на име София Маркс. Твърди се, че тя е продала хапчета със съмнително съдържание на тийнейджъра, тъй като е била задържана с голямо количество от тях.

Впоследствие жената е обвинена за разпространение и притежание с намерение за разпространение на фентанил и алпразолам. За оксикодона, който е продавала пък, се предполага, че е съдържал фентанил.

Сега, месеци след смъртта на внука си, Робърт де Ниро за първи път говори открито за личната си болка.

В интервю пред People актьорът споделя, че първоначално не е повярвал, когато е разбрал за трагедията.

"Това е просто шок. Никога не съм мислил, че ще се случи. И точно тогава започнах да мисля за всички неща, които можехме да направим, може би трябваше да направим заедно с него. Не знам дали това би променило нещата. Но се върти в ума ми. Не трябваше да се случва", казва Робърт де Ниро.

Робърт де Ниро и Canal Productions срещу Греъм Чейс Робинсън - как приключи делото между актьора и бившата му асистентка

Жената, която осъди Робърт де Ниро

В съдебната драма замесена се оказа и приятелката му

Внукът му Леандро де Ниро Родригес бе дете на 56-годишната му дъщеря Дрена, припомня също изданието.