Звездите са хора като всички нас. И те имат драматични преживявания, семейни проблеми и здравословни изпитания.

Меган Маркъл, Брад Пит, Том Круз, Гордън Рамзи - знаменитости, които не се разбират със семействата на партньорите си

Звездите, които никога не се разбраха с роднините на половинките си

Хора като всички нас

Имат дори и своите лични приятелски разочарования. И макар и в повечето случаи причина за това да е чисто и просто егоцентризмът, характерен за хората, придобили световна слава, факт е, че да се разделиш с човек, на който си разчитал и имал доверие, никога не е нещо лесно.

Кои са най-популярните сблъсъци между знаменитостите - ето какво казват по въпроса от Showbizz Daily.

Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

Снимка 610650

Източник: GettyImages

Макар и в началото да ги сближава, в крайна сметка именно участието на двете актриси в "Сексът и градът" слага край на приятелските им отношения. Ким не неведнъж е изтъквала, че не разбира защо получава по-малък хонорар за участието си във филма в сравнение със Сара Джесика.

С днешна дата актрисите не разговарят помежду си и дори Ким публично определи Паркър като "лош човек".

Парис Хилтън и Ким Кардашиян

Снимка 610647

Източник: GettyImages

Приятелството между звездите датира от много време. Причината за появилия се по-късно разрив е чисто и просто казано завист. Когато Ким Кардашиян започва да придобива все по-голяма световна слава, която в един момент надминава тази на Парис, гордостта на богатата наследница е сериозно засегната. Тогава тя решава да прекъсне връзката си с риалити звездата.

Джони Деп и Анджелина Джоли

Снимка 610651

Източник: GettyImages

През 2010 г. двамата актьори участват във филма на "Туристът". По време на снимките обаче свидетели разказват, че отношенията между тях са били "ужасни" и през цялото време са "прехвърчали искри". Според Анджелина Джони не е приемал нито работата си, нито самата нея на сериозно. През цялото време е странял от актрисата и е подлагал таланта ѝ на съмнения.

Джъстин Бийбър и Орландо Блум

Снимка 610654

Източник: GettyImages

Двете популярни личности имаха публичен сблъсък през 2014 г. в ресторант в Ибиса. Тогава Орландо, по време на разгорещен спор, удря Джъстин. Каква точно бе причината за напрежението между двамата не стана съвсем ясно. Според някои източници неприязънта започва две години по-рано, на модно шоу на Victoria's Secret, когато Бийбър показва подчертано внимание и интерес към тогавашната съпруга на Блум, Миранда Кер.

Дейвид Духовни и Джилиан Андерсън

Снимка 610653

Източник: GettyImages

Дейна Скъли и Фокс Мълдър са двамата култови, неразделни агенти, които постоянно се нуждаеха един от друг, за да разрешат всякакви паранормални случаи в "Досиетата Х". В реалния живот обаче се оказва, че двамата актьори буквално не се понасят. До такава степен, че отказват да общуват извън снимачния процес и дори не поглеждат.

С годините обаче отношенията между двамата леко се поизгладиха и с днешна дата са добри познати.

Леонардо ди Каприо и Клеър Дейнс

Снимка 610652

Източник: GettyImages

Запознават се по време на снимките на романтичния филм от 1996 г. "Ромео и Жулиета". В действителност отношенията между Леонардо и Клеър са всичко друго, но не и романтични или приятелски. Двамата са много различни като темперамент, което води до силен личностен сблъсък. Леонардо е заявявал, че смята Клеър за твърде сериозна и скучна, докато тя не успява да понесе "детинското му поведение".

Майли Сайръс и Селена Гомес

Снимка 610649

Източник: GettyImages

Приятелството между двете датира още от детските години, когато снимат телевизионни продукции за Disney Channel. Разбират се повече от чудесно, докато един мъж не застава помежду им. Ник Джонас от Jonas Brothers първоначално е гадже на Майли, но след това започва да излиза със Селена. Това променя всичко и връзката между приятелките се разпада светкавично.