В началото на юли стана ясно, че Леандро де Ниро Родригес, внукът на Робърт де Ниро, е починал едва на 19-годишна възраст. Майка му Дрена де Ниро (дъщеря на актьора от бившата му Даян Абът)  потвърди смъртта в Instagram.

Сега научаваме и официалната причина за смъртта на Леандро Де Ниро-Родригес, а именно, че е починал от предозиране с наркотици. Това потвърждава кабинетът на главния съдебен лекар в Ню Йорк.

Според съдебния лекар смъртта му е от "токсичните ефекти на фентанил, бромазолам, алпразолам, 7-аминоклоназепам, кетамин и кокаин, пишат от TMZ.

Леандро де Ниро Родригес дни след внезапната смърт - каква е причината за смъртта на внука на Робърт Де Ниро

Каква е причината за смъртта на внука на Робърт Де Ниро

Леандро де Ниро Родригес почина преди дни на 19-годишна възраст

Дни след смъртта на Леандро, майка му Дрена Де Ниро написа в Instagram: "Някой му продаде хапчета с фентанил, за които знаеше, че не бива, но въпреки това му ги продаде. Така че за всички тези хора, които все още се въртят наоколо и продават и купуват това нещо, синът ми си отиде завинаги", добави тя.

В средата на юли 20-годишната София Х. Маркс беше арестувана във връзка със смъртта на Леандро, обвинена, че му е продала наркотиците. Очаква се процесът срещу нея да започне по-късно този месец.

79-годишният Робърт, който наскоро се сдоби със седмото си бебе, дъщеря Джиа Вирджиния на 6 април, каза в изявление след смъртта на внука си: "Дълбоко съм разстроен от смъртта на моя любим внук Лео. Ние сме много благодарни за съболезнованията от всички. Молим да ни бъде предоставено лично пространство, за да скърбим за загубата на Лео."

Когато обяви смъртта на Леандро през юли, Дрена написа в Instagram: "Моят красив сладък ангел. Обичах те без думи или възможност да го опиша от момента, в който те почувствах в корема си. Ти беше моята радост, сърцето ми и всичко, което някога е било чисто и истинско в живота ми", продължи 55-годишната актриса. "Иска ми се да бях с теб точно сега. Иска ми се да бях с теб. Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да продължа и да разпространя любовта и светлината, които ме накара да почувствам като твоя майка."

Нови подробности около смъртта на Леандро де Ниро Родригес - внукът на актьора Робърт Де Ниро

Жената, свързана със смъртта на внука на Робърт Де Ниро

Леандро де Ниро Родригес почина в началото на юли на 19-годишна възраст

Тя отбеляза един месец от смъртта му, като написа в Instagram: "Мисля за теб и копнея за теб, всяка минута от всеки ден. Никога не забравяй колко щастлив направи толкова много хора. Твоето наследство е любов."