За връзката между Леонардо ди Каприпо и Камила Мороне нито се знае, нито се говори много. Причината е, че се опитват да я запазят далеч от медийния шум. Двамата излизат от 2018 г., но до момента буквално броени пъти са били изловени от папараци да интимничат.

Лео ди Каприо, Камила Мороне и италианската им ваканция

Италианските страсти на Лео и Камила

Просто почивка или нещо повече

За пръв път от толкова време насам приятелката на Леонардо Ди Каприо говори публично за отношенията им, като се изказа в защита на връзката им. 22-годишната манекенка и актриса направи коментар за романса си с 45-годишният Леонардо ди Каприо по време на интервю за Los Angeles Times.

Мороне, която получи похвали за ролята си в независимия филм Mickey and the Bear, каза, че не разбира критиката към разликата във възрастта между двамата - 23 години.

Снимка 442681

Източник: GettyImages

"Има толкова много връзки в Холивуд и в световната история, където хората имат голяма разлика във възрастта", коментира моделът, като допълва, че според нея всеки трябва да има свободата да се среща с когото си поиска, независимо от годините.

Мороне смята за много "разочароващо", че хората я третират само като приятелка на Ди Каприо, без да се интересуват от това какъв човек е и колко добра актриса е всъщност. Тя се надява, че когато видят филма ѝ, ще започнат да гледат на нея с други очи.

"Смятам, че човек винаги трябва да има своя самоличност, независимо с кого излиза", казва актрисата, като допълва, че все пак разбира любопитството на феновете за отношенията й с Ди Каприо - вероятно и тя би се интересувала, защото това е част от човешката природа.

Леонардо ди Каприо, Жаир Болсонаро, пожарите в Амазонската джунгла и в какво бразилкият президент обвини американския актьор

С какво Леонардо ди Каприо вбеси бразилския президент

Жаир Болсонаро със сериозни обвинения срещу американския актьор