Оскарите минаха, но все още всички говорят за бляскавата церемония, на която бяха връчени наградите. Обсъждат се както победителите, така и костюмите и роклите на всички присъстващи.

Оскари 2024 - ето кои са големите победители

Големите победители на Оскари 2024

Церемонията се състоя, а ето и кой се прибра у дома със статуетка

Също така, разбира се, и голият Джон Сина, който изненада всички (някои вероятно доста приятно), който се качи на сцената, за да връчи наградата за най-добри костюми.

Но впечатление направиха не само присъстващите, но и един голям отсъстващ. Оказа се, че Леонардо ди Каприо, който обичайно е сред публиката на Оскарите, тази година е решил да не присъства.

Снимка 655672

Източник: GettyImages

Актьорът бе пренебрегнат при номинации и не получи такава за ролята си в "Убийците на цветната луна". Не това обаче е причината да не се появи на церемонията.

Според Entertainment Tonight, Леонардо ди Каприо не е бил сред присъстващите на Оскарите, защото церемонията е съвпадала със снимките на новия филм на Пол Томас Андерсън, в който той участва.

Джон Сина на Оскари 2024 - наистина ли актьорът излезе на сцената чисто гол

Беше ли наистина Джон Сина гол на Оскарите

Ето какво видяхме

Мистерията около въпросния филм и е пълна, защото към момента не се знае нищо - нито заглавието, нито за какво става дума. Известно ни е само, че освен Ди Каприо, във филма участие ще вземат също Шон Пен и Реджина Хол. Източници на Deadline твърдят, че това ще е най-комерсиалният филм на режисьора до момента, а бюджетът няма да бъде никак малък.

анкета

Беше ли справедливо раздаването на Оскарите тази година?

Виж резултати

Да, напълно 32.3%

Не, за поредна година се изложиха 27.1%

Важното е, че Килиън Мърфи спечели 15.9%

Бяха скучни, нямаше никакви изненади 24.7%