Извън киното, Леонардо ди Каприо е известен с това, че си пада по по-млади жени. Изключение не прави и с настоящата си връзка, която е с момиче, с което имат 24 години разлика във възрастта.

Леонардо ди Каприо, Витория Черети и Тоби Магуайър - неочаквано добра комбинация

Кой развали романтиката на Леонардо ди Каприо и Витория Черети

Любовта си е любов, но приятелството е до живот

За първи път актьорът и 25-годишният модел Витория Черети  бяха забелязани в по-интимен момент миналото лятото, когато са купонясвали заедно в Ибиса. Оттогава двамата са били засичани още няколко пъти и дори се говори, че са запознали семействата си.

Макар и все още да няма година, откакто Леонардо ди Каприо и Витория Черети са двойка, съдейки по информацията на източниците на медиите, отношенията помежду им се развиват добре. А според някои дори толкова добре, че има вероятност двамата вече да са сгодени.

Предположенията за годеж идват, след като моделът е била забелязана с пръстен на лявата ръка. Последно тя и актьорът са били хванати в крачка, докато са обядвали заедно в популярен мексикански ресторант в Лос Анджелис.

Леонардо ди Каприо е бил облечен с бяла тениска, къси панталони и бейзболна шапка, докато половинката му е носила широки дънки с ниска талия и бял потник под къса жилетка. В иначе небрежния външен вид на модела се е отличавал именно блестящият пръстен.

Въпреки че двойката обикновено се държи по-сдържано на публични места, този път си е разменяла моменти на нежност, като актьорът е давал на приятелката си да си отхапва от храната му, а пък тя го е прегръщала през раменете.

Леонардо ди Каприо и Витория Черети - опасно близки и на рождения му ден

Жената, с която Леонардо ди Каприо отпразнува рождения си ден

По всичко личи, че връзката им се задълбочава

Въпреки целия шум около пръстена на Витория Черети, неговото значение остава двусмислено. В последните публикации на модела няма нито снимки, в които да показва пръстена, нито друго, което да подсказва, че е сгодена, пише Entertainment Tonight.