Последната по-дългогодишна връзка на Леонардо ди Каприо бе с Камила Мороне, с която обаче след пет години заедно се разделиха през август 2022 г. Оттогава в медийното пространство циркулираха предположения, че актьорът е имал връзки с Джиджи Хадид и Виктория Ламас, но в крайна сметка нито едно от тях не бе потвърдено.

Леонардо ди Каприо и Лили Гладстон - звездите от Killers of the Flower Moon на корицата на британския Vogue

Коя е мистериозната жена до Леонардо ди Каприо на корицата на Vogue

Какво сподели актьорът за предстоящия филм Killers of the Flower Moon

В началото на август обаче Лео ди Каприо бе забелязан в Ибиса, Испания, в компанията на друга жена - 25-годишният италиански модел Витория Черети. Според Page Six те са купонясвали заедно в клуб и са се целували, а няколко седмици по-късно са пътували към Калифорния. В Санта Барбара пък са били видени да пият кафе и да хапват сладолед.

И оттогава двамата явно доста често се виждат, тъй като миналата седмица са присъствали заедно и на партито на Vogue World: London. Отново източник на Page Six твърди, че там двамата са си говорили и танцували цяла вечер и по думите му не става въпрос просто за мимолетен романс. "Те прекарват доста време заедно през последните няколко месеца и им е приятно да се опознаят на по-дълбоко ниво", издава още информаторът.

Леонардо ди Каприо и Витория Черети - това ли е новото гадже на актьора

Това ли е новото 25-годишно гадже на Леонардо ди Каприо

Актьорът отново е хванат в крачка

Според друг източник Леонардо ди Каприо е подкрепял Витория и в родната ѝ Италия, където е дефилирала на няколко модни подиума по време на Седмицата на модата в Милано. Именно на откриването на изложба в Palazzo Reale в италианския град Витория Черети се е появила с визия, с която оставя оставя малко на въображението. 

На снимки от събитието виждаме, че брюнетката е заложила на черно облекло, като горнището обаче е прозрачно и разкрива напълно гърдите ѝ. Моделът е избрала гримът ѝ също да бъде смел, като е акцентирала върху очите си, които са силно опушени в черно. Косата ѝ обаче е оставена да се спуска върху раменете на леки, небрежни вълни.