Италия и това лято се оказа предпочитана от много звезди дестинация за лятна ваканция. Сред тях е и Лео ди Каприо, който отпътува към италианските брегове заедно с двойно по-младата си половинка Камила Мороне.

Двамата събират тен и се наслаждават един на друг на частна яхта, която обикаля италианското крайбрежие. На нея има дори джакузи, в което Лео и Камила нагорещиха обстановката още повече в летнтие дни.

Двамата покараха и джет, но предпочитат дните им да минават по-лежерно.

А подозренията на всички са, че ваканцията край Позитано има и друга цел - тайна сватба. От известно време се говори, че актьорът най-сетне е готов за брак и е сигурен, че Мороне е неговата бъдеща съпруга. 

Връзкатя на двамата предизвиква разнопосочни коментари, защото някои смятат, че той е с нея само заради визията, а тя - заради парите. Но всички близки са категорични, че отношенията им са много сериозни, а семействата им одобряват евентуален брак, пише Metro. 

Леонардо ди Каприо, Камила Мороне и как се развива връзката им

Готов ли е да мине под венчило Леонардо ди Каприо

Как се развива връзката му с Камила Мороне

Сега ни остава само да чакаме снимка, на която да видим халки издайници. А междувременно двамата влюбени продължават да се наслаждават на любовта и на италианската си идилия.