Леонардо ди Каприо има не една и две запомнящи се роли на големия екран, но в последните години се подвизава и в ролята на виден плейбой и ценител на женската красота - но само на жени под 25 години. Актьорът неведнъж е отнасял критики и подигравки за любовния си живот, но те въобще не могат да го трогнат и продължава да живее по своите правила.

Странният Леонардо ди Каприо - предпочитанията му в леглото според модела на Playboy Хике Кьонингс

"Беше добре, но определено не и най-доброто, което съм опитвала" - жената, която отказа на Лео ди Каприо

Дори и на него се случва понякога

Наскоро момичето на Playboy Хике Кьонингс разказа пред еротичното списание, че е отказала на предложението на Лео да прекарат заедно нощта, защото знае за странните му предпочитания в леглото. А и първата им целувка никак не я е впечатлила. Сега пък една друга жена направи интересни признания за звездата от "Завръщане".

Вдовицата на Хю Хефнър, 37-годишната Кристъл, участва в подкаста на Hit Network Carrie and Tommy. В него тя говори за разгулния живот на покойния основател на Playboy и спомена името на Леонардо Ди Каприо като редовен гост в прословутото имение в Лос Анджелис.

Снимка 656325

Източник: GettyImages

По думите на госпожа Хефнър, актьорът си е станал опасно близък с Риана на едно от партитата. Тогава певицата е била само на 20 години. А заради многобройните си забежки с двойно по-млади от него момичета, Кристъл определя Лео като "новия Хю Хефнър".

Освен него, сред редовните гости в имението на Playboy е бил и актьорът Джак Никълсън. Звезди като Джъстин Бийбър и Кайли Дженър пък са идвали от време на време по-скоро от любопитство какво се случва на частните партита, пише Daily Mail.

Леонардо ди Каприо, Витория Черети и Тоби Магуайър - неочаквано добра комбинация

Кой развали романтиката на Леонардо ди Каприо и Витория Черети

Любовта си е любов, но приятелството е до живот

На фона на тези твърдения обаче идва и друго - че Леонардо ди Каприо е луд по настоящата си половинка Виктория Черети и в момента е само с нея и с никоя друга, защото е открил всичко, което търси в една жена. И само времето ще покаже колко дълго ще продължи любовта им.