Покрай прочутата си сестра Пипа Мидълтън също е обект на много внимание. Откакто се омъжи за Джеймс Матюс, тя е посветена основно на семейството си и отглеждането на трите им деца Артър, Грейс и Роуз.

Пипа Мидълтън, Джеймс Матюс и почивката на семейството им в Сейнт Бартс

Колко добре изглежда сестрата на Кейт Мидълтън

Месеци след раждането

Което не означава, че заедно със съпруга си не планират различни бизнеси, които да развиват. Като например Bucklebury Farm Park - парк, който Матюс закупи за 1.5 милиона британски паунда през 2022 г.

Той се намира близо до семейния им дом и включва малък зоопарк, който от години е любимо място на принц Джордж - племенникът на Пипа. Постройката, която се намира на територията на парка, предстои скоро да бъде отворена за посещения.

В нея ще се организират партита, събития и пилатес, според източник на DailyMail. Семейство Матюс отдавна планира разработването на имота, но се сблъска с документални проблеми. Те построиха навес с места за сядане, но се оказа, че не са взели разрешително за постройката.

Впоследствие пък срещу плановете им да изградят пътека към парка имаше възражения от страна на съседи на имота, които твърдяха, че въпросната лесно ще се наводнява и ще превърни околните площи в мочурище.

Известно е обаче, че Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс имат разрешение да ремонтират и разширят настоящата главна постройка на Bucklebury Farm Park, както и да построят нова, подходяща за увеселителни дейности, и паркинг за 100 превозни средства.