Ники Минаж се оттегля за известно време от сцената на поп музиката, за да пусне колоритна и смела колекция маратонки. Работейки в сътрудничество с британската марка LØCI, тя обединява усилия с един изненадващ инвеститор, а именно Леонардо ди Каприо, за да направи това епично издание възможно.

Ники Минаж във Vogue - секси и женствена, както не сме я виждали досега

Ники Минаж - секси и женствена, както не сме я виждали досега

Певицата блесна на корицата

Развълнувана от новото си предприемаческо пътуване, тя обяви в Instagram, че е супер щастлива от тази предстояща гама маратонки с лимитирана серия, която ще бъде пусната на 12 април.

Споделяйки радостта си с феновете, тя написа: "11 нови чифта от моите собствени маратонки. 11 напълно различни дизайна, от които да избирате. Абсолютна сбъдната мечта. Нямам търпение да видите моята първа колекция."

Ники Минаж обаче ни напомня, че това не е просто спонсорство, тя всъщност е собственик и партньор, което прави постижението още по-сладко. Приятели и фенове не пропуснаха да коментират, за да поздравят Ники Минаж за успеха ѝ. 

Стана ясно също, че 10 % от печалбата се дарява на благотворителни организации за опазване на дивата природа, което вече прави участието на Леонардо ди Каприо не чак толкова изненадващо.

Публикацията на Ники доведе до срив на уебсайта на марката, след като тя обяви, че е съсобственик на британския моден лейбъл, който стартира през 2021 г. Трафикът към LØCI скочи с повече от 3500%, тъй като отчаяни фенове се надпреварваха да зърнат обувките, пише Mirror.

Леонардо ди Каприо, Витория Черети и един пръстен - сгодени ли са двамата

Ще се ожени Леонардо ди Каприо за 25-годишната си приятелка

Ето какво породи предположенията

Главният изпълнителен директор на марката, Еманюел Ерибо, се надява, че участието на Ники ще "издигне" бизнеса.

"LØCI е за работа с хора, които вярват в нашата мисия и виждат света по начина, по който го правим ние", обясняват от лейбъла. "Вярването на Ники Минаж в нас като собственик и нейната решителност да издигне нашата марка в глобален мащаб е доказателство за нашата споделена визия за предизвикване на пазара и оказване на значимо въздействие."