Ваканцията на испанското кралско семейство продължава. Или поне на женската част от него, която в последните дни си прекарва чудесно в Палма де Майорка, докато крал Фелипе замина за Богота за встъпването в длъжност на новия президент на Колумбия Густаво Петро.

Кралица Летисия, крал Фелипе, Леонор и София, и почивката на испанското кралско семейство на Майорка

Лятната ваканция на едно кралско семейство

Къде почиват Фелипе, Летисия и дъщерите им

Затова пък кралица Летисия, дъщерите й и свекърва й се наслаждават на острова.

В неделя Летисия, принцеса Леонор, инфанта София и майката на краля доня София вечеряха в популярния ресторант Beatnik Palma в стария град, а преди това се разходиха из местния занаятчийски пазар, съобщават от Hola.

Четирите дами обърнаха най-голямо внимание на щандовете с бижута, както и с ръчно правени сапуни, и натурална козметика. Погледите на всички минувачи бяха приковани към момичетата и майка им, които изглеждаха почти на една възраст.

За това допринесе роклята, която 49-годишната кралица беше избрала - къс модел в розово на Zara. Както обикновено, тя я беше съчетала с еспадрили в същия цвят. На много места в социалните медии обаче кралицата беше обсипана с критики.

Снимка 583691

Източник: GettyImages

Те са насочени именно срещу дължината на роклята й, която се стори неуместна на много хора. Както обаче ни припомнят от Instagram профила Royal Fashion Police, кралица Летисия е била на лична, а не официална вечеря по време на лятната си ваканция. И в облеклото й няма нищо нередно.