Ако има нещо, което със сигурност може да очакваме винаги от кралица Летисия, то е урок по елегантност, а - оказва се, и по устойчива мода. А през 2024 г. вече няколко пъти имаме този късмет.

Кралица Летисия и сакото, с което изрази подкрепата си на жени, жертви на трафик

Нов урок от кралица Летисия

Тя отново "говори" чрез дрехите си

Последната публична изява на испанската кралица тази седмица беше в двореца Аранхуес в Мадрид, където тя присъства на раздаването на Националните награди за хора с недъзи, организирани от кралската фондация, която се грижи да осигури равни възможности за тях.

51-годишната Летисия беше облечена в небесносиня рокля Adolfo Dominguez с дължина около коляното, комбинирана с обувки на нисък ток Magrit. В последните месеци тя често е с ниски обувки заради заболяване на ставите на стъпалото.

Снимка 651232

Източник: GettyImages

Това, което направи впечатлени, беше класическото бежово палто, както и елегантна кафява чанта, с които кралицата беше на събитието. И двете са на испанския бранд Carolina Herrera, но и двете съвсем не са носи.

Снимка 651238

Източник: GettyImages

Със същото палто и същата чанта през ноември 2023 г. принцеса Леонор присъства на откриването на официалната сесия на испанския парламент. Престолонаследничката й майка й кралица Летисия често разменят дрехите си.