Както традицията повелява, през отпускарския август и испанското кралско семейство се отдаде на заслужената си лятна ваканция. Дестинацията е Палма де Майорка, но и там кралица Летисия, крал Фелипе и двете им дъщери Леонор и София не остават далеч от обективите. Kомпания им прави и кралица София.

Кралица Летисия, крал Фелипе, Леонор и София - къде почива испанското кралско семейство

Къде почива испанското кралско семейство

Традицията повелява

84-годишната майка на настоящия испански крал придружи сина си, снаха си и внучките си на прожекцията на филма "Барби". Кралското семейство не остана по-назад от истерията, обзела целия свят, и изгледа хита с Марго Роби и Райън Гослинг. А преди това не пропусна да позира с широки усмивки пред насъбралите се фотографи.

Снимка 629543

Източник: GettyImages

Кралица Летисия показа небрежен стил, но отново изглежда елегантно в син панталон и бяла риза. Дъщерите й пък заложиха на тоалети в тон с розовата мания покрай Барби. Кралица София избра за случая дълга рокля в синьо, комбинирайки се по този начин както със сина си, така и със съпругата му.

Снимка 629542

Източник: GettyImages

Кралица Летисия през годините - от скромна тв водеща до бляскава кралска дама

Как е изглеждала Летисия, преди да стане кралица

Пълна промяна

Общата почивка за снаха и свекърва не е особена изненада. Въпреки охладняването на отношенията между двете преди години, напоследък те демонстрират много близки отношения. Миналата година също прекарах заедно лятната си ваканция в Палма де Майорка, припомня Daily Mail.