Крал Фелипе и кралица Летисия вероятно са една от най-красивите кралски двойки в света. Въпреки това обаче и техните отношения са подложени на изострено внимание от страна на обществеността, както и на много твърдения, които подлагат на изпитание връзката им.

Кралица Летисия и твърденията на Хайме дел Бурго, че е имал извънбрачна връзка с нея

Имала ли е извънбрачна връзка кралица Летисия

Шокиращи разкрития от неин познат

Едно такова се появи в края на миналата година, когато Хайме дел Бурго - съпруг на сестрата на Летисия Телма, издаде книга, в която твърдеше, че е имал няколкогодишна връзка с кралицата, докато тя е омъжена за Фелипе.

Испанският кралски двор не е коментирал твърденията, но самите Фелипе и Летисия демонстрираха, че са в чудесни отношения напоследък. Преди няколко дни съпрузите бяха заснети из улиците на Мадрид като най-обикновени хора, пишат Tatler.

Без охрана и облечени небрежно в джинси, кралят и кралицата вечеряха в ресторант за морска храна, а след това отидоха на кино. Снимките от това излизане са с не особено добро качество, защото са съвсем неофициални.

Излизането на крал Фелипе и кралица Летисия служи като уверение за всичките им почитатели и поданици, че семейството е на един фронт срещу твърдения за себе си. И е готово да отпразнува предстоящия Великден заедно с двете си дъщери.