Двойна доза царственост и красота ни предоставя официалното посещение на Летисия и Фелипе в Дания през тази седмица. Испанските крал и кралица прекараха три дни заедно с датската кралица Маргрете, както и с престолонаследника принц Фредерик и съпругата му Мери.

Снимка 641281

Източник: GettyImages

Безспорно всички погледи са вперени в Летисия и Мери - две от най-елегантните и красиви кралски особи в Европа. Кралицата и принцесата демонстрираха топли отношения, всеки техен тоалет беше повод за възхищение, както и коментари.

51-годишните Мери и Летисия бяха избрали няколко класически палта, които носеха по време на ангажиментите си на открито, като посещението Датския център по архитектура и полагането на възпоменателни венци пред цитаделата.

Снимка 641275

Източник: GettyImages

Снимка 641272

Източник: GettyImages

Много наблюдатели сметнаха за куриозно, че на 6 ноември испанската кралица се появи с дълго бяло палто и обувки на висок ток, а на 7 ноември датската принцеса също облече подобно палто в бяло.

Снимка 641279

Източник: GettyImages

Кралица Летисия си спечели и критики за два от вечерните си тоалети. По време на гала вечерята в двореца Кристиансборг в Копенхаген тя носеше пищна рокля в тъмносиньо и доста голяма корона в сравнение с тези на датските кралица, и принцеса.

Снимка 641273

Източник: GettyImages

Снимка 641274

Източник: GettyImages

На следващата вечер пък Летисия беше избрала черна рокля, обсипана с пайети и с доста изрязан гръб, която се стори доста предизвикателна на мнозина. За сравнение принцеса Мери носеше семпъл тъмносин топ в комбинация с обемна пола на масовата марка H&M.

Снимка 641276

Източник: GettyImages

Няма спор обаче, че испанската кралица Летисия и датската принцеса Мери за поред път затвърдиха "титлите" си на най-добре изглеждащите и елегантно обличащите се монархически особи в Европа.