В по-малко от 10 минути комикът Джеймс Кордън и Джулия Робъртс пресъздават част от най-популярните й филми. Холивудският водещ и носителката на "Оскар" играят моменти от "Хубава жена", "Нотинг Хил", "Булката беглец", "Яж, моли се и обичай", "Ерин Брокович", "Линия на смъртта", "Бандата на Оушън", "Сватбата на най-добрия ми приятел" и други.

"Аз съм просто момиче, което стои пред едно момче и го моли да я обича", рецитира Джулия Робърт реплика, която е от лентата "Нотинг Хил", и продължава:

"Обичам те! Обичам те от девет години и сега искам да те помоля за една огромна услуга. Избери мен. Ожени се за мен. Позволи ми да те направя щастлив." Цитатът е от "Сватбата на най-добрия ми приятел".

Комикът

Източник: GettyImages

Комикът

По време на реплики от "Бандата на Оушън" актрисата си позволява да излезе от роля, тъй като Кордън я изненадва с избора си на герой и реквизита към него.

Снимка 316355

Източник: YouTube

"Какво правиш", пита го Джулия Робъртс.

"Аз съм Джордж Клуни! Виж, имам кафе, текила и тези двете", казва Джеймс, сочейки към две бебета кукли, символизиращи близнаците на Джордж и Амал.

За финал на шоуто двамата избират "I Say A Little Prayer" - песен от "Сватбата на най-добрия ми приятел", пише missbloom.