Сигурни сме, че ако Джеръми Ренър не участваше във филмите на Marvel, много хора нямаше да знаят кой е той. Не че не се снима и в други филми, просто тези със супергероите имат повече публика и могат да направят всеки известен.

Disney+, The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If...?, Hawkeye и какво знаем за сериалите със супергерои на Marvel

Какво знаем за сериалите от киновселената на Marvel

Disney+ тръгва тази есен и ни е подготвила много изненади

Неговият супергерой - Клинт Бартън, познат като Ястребовото око, на практика няма суперсили, но пък борави много добре с лъка. Ще видим и как ще предаде щафетата в подготвяния сериал за него от Disney+.

Докато това се случи, Ренър има доста сериозни проблеми, които трябва да решава. В момента актьорът води дело с бившата си съпруга Сони Пачеко за попечителството над 6-годишната им дъщеря Ава.

Двамата се ожениха през 2013 г. и се разведоха само година по-късно. Като част от делото Пачеко обвинява Ренър, че докато са били женени, той е употребявал наркотици, в следствие на което е ставал агресивен.

Тя дори твърди, че актьорът я е заплашвал с убийство. Отново под влиянието на наркотиците е слагал и пистолет в устата си с намерението да се самоубие.

Лейди Гага, Джеръми Ренър и има ли нова любов в живота на певицата

Има ли нова любов в живота на Лейди Гага

Още предположения по този въпрос

Това са наистина тежки обвинения. Дали има нещо вярно в тях, ще разберем на 7 ноември, когато е насрочено и изслушването поделото, пише NME.