Доста неща се случват около Джеръми Алън Уайт напоследък. Не особено познат на широката публика допреди месеци, днес той вече е носител на Еми за главна мъжка роля в The Bear, разпознаваемо лице и тяло от рекламата на Calvin Klein, и актьор с бъдеще.

Джеръми Алън Уайт в секси кампания по бельо за Calvin Klein

Още един холивудски актьор в секси кампания по бельо

Джеръми Алън Уайт в Calvin Klein, дами и господа

32-годишният Алън Уайт определено има много причини да е доволен. Една от последните новини покрай е свързана с личния му живот - публикуваните на различни места снимки не оставят съмнение, че той има връзка с испанската поп дива Росалия.

И не само любовният му живот е във възход. Актьорът, който познаваме още от сериала "Безсрамници", беше забелязан в компанията на небезизвестния продуцент Дж. Дж. Ейбрамс - човекът зад хитови заглавия като "Изгубени" и "Стар Трек".

Продуцентът и Джеръми са заснети да водят задълбочен разговор в Санта Моника, а източник на Just Jared твърди, че става дума за проект, по който работят. В момента името на Ейбрамс е свързано с близо 20 заглавия, между които филм за Супермен, както и продължения на "Стар Трек" и "Кловърфийлд".