Ако има нещо, което научихме от случилото се с Джеръми Ренър, то това е, че силата на човешкия дух може да постигне всичко. 52-годишният актьор, през когото навръх Нова година мина снегорин, имаше над 30 счупени кости и претърпя поредица от операции.

Джеръми Ренър - на крака и на премиера

Джеръми Ренър - на крака и на премиера

Актьорът изглежда страхотно след инцидента, който претърпя

Пет месеца по-късно Ренър е на крака - участва в премиери, прекарва време със семейството си, пътува, докато продължава дългия процес по рехабилитацията си. През изминалия дълъг уикенд в САЩ, където се честваше Деня на загиналите във войните, той отново беше с близките си.

В публикация в официалния му профил в Instagram научаваме, че Джеръми е прекарал известно време на езерото Тахо. Във вече изчезнали снимки от сторитата му го виждаме край езерото, както и на падълборд с 10-годишната му дъщеря Ейва.

Езерото Тахо се намира на границата между Калифорния и Невада. Във втория щат е домът на Джеръми Ренър, където на 1януари той претърпя ужасяващия инцидент със снегорин, докато се опитваше да помогне на племенника си да изкара колата си от преспите.