В началото на януари тази година Джеръми Ренър претърпя инцидент, при който бе прегазен от снегорин, докато се опитва да помогне на племенника си. Актьорът пострада тежко - гръдна травма, ортопедични наранявания и счупване на над 30 кости. А всичко наложи да бъде подложен и на множество операции.

Джеръми Ренър вече ходи - как върви възстановяването му след инцидента

Как върви възстановяването на Джеръми Ренър

Когато през теб мине снегорин

Сега, няколко няколко месеца по-късно, Джеръми Ренър ходи и се възстановява все по-добре. Първото си интервю от инцидента насам той дава за Good Morning America. В него актьорът споделя, че си е мислил, че ще умре, ако племенникът му Алекс не е бил близо до него.

"Ако бях сам, това щеше да е ужасен начин да умра. И със сигурност щях. Със сигурност. Но не бях сам - бях с моя племенник", разказва Ренър. Той разкрива още, че докато е бил в болницата е записал бележки в телефона си, които да бъдат последните му думи към семейството му.

В откъса от интервюто, който Good Morning America пусна, е включено и запис на обаждането на 911 след инцидента, пише People. "Някой е пред къщата ми на земята и е прегазен от снегорин, смачкан е", казва гласът на диспечерите. Очевидно няма съмнение, че актьорът е бил в тежко състояние, което е потвърдено и от племенника му, който е видял локва кръв около главата му.

"Затичах се към него... не мислех, че е жив", споделя племенникът на Джеръми Ренър.

Актьорът обаче признава, че отново би рискувал живота си, за да спаси племенника си, тъй като снегоринът е отивал право към него.

Джеръми Ренър, електростимулацията и как се възстановява актьорът след инцидента със снегорин

Как върви възстановяването на Джеръми Ренър

След инцидента със снегорин

А когато журналистът го пита дали си спомня болката, Джеръми Ренър признава: "О, цялата. Бях буден през цялото време." Въпреки ужасяващият инцидент и всички травми, последвали от него, актьорът успя да се пребори за живота си.