Бела Хадид донесе гол блясък за премиерата на "Стажантът" на филмовия фестивал в Кан през 2024 г., носейки тоалет от колекцията на Saint Laurent за есента на 2024 г. Нейната кафява миди рокля по тялото, изработена от прозрачен плат, се отличаваше с възли отпред и дълбоко деколте. 

"Стажантът" с Мария Бакалова превзе Кан 2024 - колко време всъщност са продължили овациите след филма

"Стажантът" с Мария Бакалова превзе Кан 2024 - колко време всъщност са продължили овациите след филма

Няколко разнородни твърдения, но крайният резултат отново е впечатляващ

Голата тенденция, която доминира на червените килими през последната година, беше основна тема за есенната колекция на Saint Laurent за 2024 г. на Антъни Вакарело. "Исках да направя нещо много крехко", казва Вакарело пред WWD.

Прозрачният стил също е във фокуса на изложбата Sheer: The Diaphanous Creations of Yves Saint Laurent, която беше открита през февруари в музея на Yves Saint Laurent, в Париж. Хадид допълва роклята си с обувки от Saint Laurent и диамантени бижута.

Снимка 665910

Източник: GettyImages

Някога Хадид беше определяна за "кралицата на Кан" от стилиста Ло Роуч, с когото си сътрудничеше. През годините моделът е носила дрехи на Schiaparelli, Jean Paul Gaultier, Versace и други на червения килим на филмовия фестивал в Кан.

Снимка 665911

Източник: GettyImages

На премиерата на "Стажантът" Хадид се присъедини към Кейт Бланшет в рокля на Haider Ackermann и Коко Роша, която носеше рокля на Робърт Вун.

Снимка 665909

Източник: GettyImages

Мария Бакалова, която играе Ивана Тръмп във филма, вдъхновен от ранните години на Доналд Тръмп в реалния държавен бизнес на Ню Йорк, беше облечена в рокля от пролетната колекция на Dolce & Gabbana за 2016 г.

Кан 2024: филмите, за които всички говорят

Кан 2024: филмите, за които всички говорят

Кратък обзор на 10 филма, които привлякоха вниманието (не само нашето)

Филмовият фестивал в Кан е ежегоден филмов фестивал, провеждан в Кан, Франция, на който се представят нови филми от цял свят. 77-ото издание ще продължи от 14 до 25 май. Американската режисьорка Грета Гъруиг е председател на журито на основната надпревара, а френската актриса Камил Котин е домакин на церемониите по откриването и закриването. "Стажантът", Megalopolis, "Фуриоза: Сага за Лудия Макс",  Kinds of Kindness, Bird, Oh, Canada! са част от филмите, включени във фестивала тази година.