Преди малко повече от година разбрахме, че Гал Гадот се готви за ново предизвикателство - да изиграе Клеопатра. Научихме и че Пати Дженкинс, с която работиха по първите два филма за Жената чудо, ще режисира.

Гал Гадот, Cleopatra и защо има недоволни от избора на актрисата за ролята на Клеопатра

Защо има недоволни от избора на Гал Гадот за Клеопатра

Вечно има недоволни

Малко след новината обаче се появиха недоволстващи от факта, че именно израелската актриса ще влезе в ролята на кралицата на Египет. Този проблем сякаш затихна, защото след това не сме чували нищо около него.

Но ето че се появява нов. Според Variety, Пати Дженкинс се е оттеглила от режисьорския пост в Cleopatra. Точната причина не е ясна, но се смята, че е заради натоварения работен график на Дженкинс, която сега ще се фокусира върху "Жената чудо 3" и Star Wars: Rogue Squadron.

Въпреки всичко, Пати Дженкинс няма да скъса напълно връзката си с филма за Клеопатра, защото ще остане сред продуцентите, където се открояват имената на Гал Гадот и съпругът ѝ Ярон Варсано.

От Deadline обаче разбираме, че липсата на режисьор няма да се окаже проблем, защото заместник на Дженкинс вече е намерен. Щафетата отново ще бъде предадена на жена и Кари Скогланд ще има възможността да режисира Cleopatra.

Гал Гадот, Cleopatra и как актрисата отговори на критиките, че именно тя ще изиграе Клеопатра

Как Гал Гадот отговори на критиците за ролята на Клеопатра

Да затапиш многознайковците

За последно Скогланд режисира един от сериалите на Marvel - The Falcon and the Winter Soldier. Миналата година Paramount спечелиха наддаването за филма с Гал Гадот в битка с другите големи студиа и стрийминг платформи.