Разбира се, че Свети Валентин не е единственият ден, в който да правим секс с любимия човек. Но приятният завършек на вечерта на 14 февруари е някак задължителен. А и празникът е повод да разнообразим интимните преживявания с нещо различно от обичайното.

По обратен ред

Със сигурност ще има доста разочаровани, които утре ще се оплачат, че са останали "на сухо" навръх Свети Валентин. Това не е никак изненадващо, ако програмата за вечерта включва вечеря навън и по коктейл в бара за финал.

Все пак, днес е работен ден, а цялото суетене уморява допълнително. След обилно (но надяваме се и романтично) похапване, нищо чудно силите съвсем да ни напуснат и да нямаме желание за друго, освен да се наспим.

Снимка 340188

Източник: iStock

Затова сексолози съветват палавите изпълнения да бъдат не черешката на тортата, а предястието. Задоволяването на валентинския сексуален глад преди неизбежния хранителен е наистина добра идея.

Да си поиграем

Още не е късно да отскочим до някой шегаджийски магазин и да се сдобием със секс зарчета или секс рулетка. На малките дървени кубчета са изобразени различни пози, както и местата, където трябва да ги тестваме.

Секс рулетката пък ще ни остави за нула време без дрехи. Който не познае, сваля по нещо. Същият ефект може да постигнем и с добрата стара игра на "шише", като вместо целувки се даряваме с гледка към голите си тела.

Снимка 340173

Източник: iStock

50 нюанса

За по-напредналите има и по-хард игри. Независимо дали сме фенове на еротичната филмова поредица или не, все може да си откраднем някоя и друга идея за незабравимо преживяване на свети Валентин.

Белезници, превръзка за очи, камшик или секс играчка. Всичко е въпрос на избор и разкрепостеност. А секс магазини вече има под път и над път ( и работят до късно).

Сладко, по-сладко

Класика в жанра са ягодите, сметаната и шоколада. Ако досега сме ги приемали само като храна, време е да преобърнем своите представи, както и тези на половинката. Първо ще си набавим малко калории, а след това със сигурност с лекота ще ги изгорим.

Снимка 340184

Промяна в плана

Мястото също е от съществено значение са емоцията и адреналина. Ако сме свикнали сексът да се прави в спалнята, непосредствено преди да се отнесем в страната на сънищата, то няма да ни е трудно да разбием рутината.

Независимо дали просто ще го направим в друга стая, или пък ще рискуваме в колата, със сигурност няма да съжаляваме. А и все в някой хотел ще има свободна стая за след няколко часа. Тръпката е гарантирана.

Снимка 340186

Професионално

Да се впуснем в дебрите на порно индустрията няма да ни коства нищо, не изисква и предварителна подготовка. Но ако не сме го правили досега, със сигурност ще си гарантираме нов вид преживяване.

По ноти

Ако идеята с филмите за възрастни ни идва малко в повече, то може да заложим на плейлист със секси песни, които ще разгорещят страстите и преди да сме стигнали до леглото (въпреки че се разбрахме друго!).

Снимка 340178

Източник: iStock

Независимо дали говорим за любими песни, или вечни класики в областта, за няколко минути може да спретнем своята златна колекция или да се възползваме от вкуса на някой друг. Подсказка - песните на The Weeknd.