Свети Валентин е в сряда, но това далеч не означава, че дамите нямат време да купят подарък на своя любим, ако все още не са го направили. 

Подаръци за жена за Свети Валентин

Подаръци за нея за Свети Валентин

Да зарадваме и изненадаме нежната половинка

Миналата седмица ви показахме няколко идеи за подарък за нея, сега е ред да уважим и силната половинка във връзката. 

PlayStation

Снимка 339701

Източник: iStock

Дами, с този избор много трудно може да сбъркате, но пък не е особено евтин. Все пак, ако мъжът в живота ви си пада по игрите, то това е просто перфектният подарък. Към конзолата можете да добавите и любимата му игра. Тук обаче се крие известен риск - той да прекарва повече време в игри около с вас, но не и с вас. 

Папионка

Снимка 339703

Източник: iStock

Елегантните мъже винаги са привличали жените. Ето защо може да му подарите папионка, но не за да привлича повече други жени, а вас самите. Не говорим обаче за обикновена папионка, а за дървена. Да, звучи малко странно, но всъщност са изключително леки и елегантни.  

Свети Валентин и какво да правим, ако сме сами

Какво да правим на Свети Валентин, ако сме сингъл

Може и да се окаже добра идея

Смарт часовник

Снимка 339709

Източник: iStock

Да, не е най-евтиният подарък, но какво са парите, когато искаме да покажем на някого, че го обичаме. Стана все по-модерно да отчитаме крачките, пулса, изминатото разстояние, а с подобен часовник това е съвсем лесно и удобно. Като плюс отбелязваме, че с повечето модели, които се предлагат, може да провеждаме телефонни разговори и да снимаме. 

Парфюм

Снимка 339714

Източник: iStock

Хубавото на парфюмите е, че могат да бъдат закупени почти навсякъде, а изборът между аромати е доста голям. Така че, ако искате да моделирате привлекателната миризма на вашата половинка, парфюмът е точният избор. 

Игра

Снимка 339715

Източник: iStock

Стана дума за PlayStation, но с конзолата темата за игрите въобще не е изчерпана. Ако възлюбеният вече има електронна игра, то можете да го зарадвате като му подарите някоя, на която ще се зарадва. Бордовата игра е много добър вариант. А най-хубавото е, че ще се забавлявате заедно. 

7 от 7: Клубове за настолни игри в България

7 от 7: Клубове за настолни игри в България

И Топ 5 на най-интересните им и популярни игри

Козметика

Снимка 339717

Източник: iStock

Да, и мъжете имат нужда от козметични продукти, дори това да се струва странно на повечето хора. Още повече когато имат брада. Не всички жени обичат боцкащия ефект, който тя създава, но ако вашият мъж се харесва с брада и я поддържа, може да му помогнете в това начинание. Такъв пример е маслото за брада, което се грижи самата брада и кожата под нея да бъдат овлажнени и меки. 

Дейвид Бекъм стартира козметична линия

Дейвид Бекъм стартира козметична линия

Всичко, от което се нуждаят мъжете

2 в 1

Снимка 339722

Източник: iStock

Тази година Свети Валентин е в средата на седмицата, което е доста неудобно, но затова трябва да бъдем креативни. Идеята да си купите еротично бельо и да създадете романтична атмосфера, придружена с вечеря е повече от добра. Най-малкото, защото и двете страни ще останат доволни.