Празникът на любовта със сигурност затруднява мнозина, когато става дума за избор на подарък. От една страна искаме да зарадваме половинката си, доказвайки й любовта си, а от друга, не искаме да бъде по възможно най-баналния начин.

Не на всеки му се отдава да бъде оригинален и романтичен. Но в интернет вече се предлагат редица възможности, които запълват тези наши пропуски. Една от тях е персонализираната любовна книга LoveBook

Снимка 336976

Източник: Facebook / LoveBookOnline

Благодарение на нея ставаме герои в собствена книга за любовта. Всичко е много лесно и за ням и един час можем да се сдобием с хитър и романтичен подарък за Свети Валентин.

Започваме с избор на корица, въвеждаме имената на главните герои и си избираме как да изглеждат. След това можем да добавим неограничен брой страници, на които да се обясним в любов.

Причините да обичаме половинката си можем да напишем сами, а можем да изберем и от зададените шаблони. Не е зле да вкараме малко въображение и лични чувства, за да стане подаръкът наистина специален.

Снимка 336977

Източник: Facebook / LoveBookOnline

Думите на хартия остават. А персонализираната книга е идеален вариант за всички, които имат проблем с изразяването на чувствата. Вече има и възможност нашето име и това на половинката ни да се превърнат в основни персонажи с любовен роман със сюжет по избор.

Ако ние не можем да го измислим, други са го направим вместо нас. Остава само да проявим малко инициатива и да очакваме с нетърпение 14 февруари, за да видим реакцията на половинката.

анкета

Какво е за вас 14 февруари?

Виж резултати

Трифон Зарезан 31.6%

Свети Валентин 14.6%

Трифон Зарезан и Свети Валентин 20.6%

Обикновен ден от календара 33.2%