Наближава Свети Валентин, за който се твърди, че е най-романтичният ден от годината. Все още имаме достатъчно време, за да планираме една мечтана нощ с любимата и да изберем идеалния подарък за нея.

Оферти за Свети Валентин от родни хотели

Оферти за Свети Валентин от родни хотели

Романтични пакети от 11 хотела в България

Намирането на точния артикул за половинката може да се окаже стресиращо, а понякога и доста скъпо, затова предлагаме осем идеи, които ориентират в морето от възможности.

Билети за събитие

Билети за концерт/опера/театър/балет са идеалният подарък, който със сигурност ще се хареса на нежната ни половинка - първо, защото жените обичаме да ходим на такъв вид събития; второ, защото още повече обичаме, ако можем да споделим този момент с мъжа до нас.

Вариантите са много - от "Бал с маски" в Софийска опера и балет, през "Нощна пеперуда" в Народен театър "Иван Вазов", до концерт на Стинг в Пловдив.

Парфюм

Парфюмът е сред любимите подаръци на всяка жена. Ключов момент в подбора обаче е изборът на правилното ухание, което тя обича и със сигурност ще оцени. Един съвет: не бива да се импровизира, а да се залага на сигурното. Ако знаем кой е любимият ѝ парфюм, просто го взимаме.

Масичка за легло

Снимка 338949

Източник: ikea.bg

Тя съчетава практичност с глезене. Практичността е заради възможността да се ползва като работна масичка в леглото, на която да поставим лаптоп. А глезенето е заради закуската (и всичко останало, което ще я последва) в леглото.

Карикатура

Да, малко по-неочаквано и нетрадиционно. Но карикатурата е оригинално решение, въпреки понякога да е нож с две остриета.

Ако се спрете на този вариант, имайте предвид че за карикатура, която любимата ни ще хареса, са нужни две неща: добър карикатурист и подбор на добра снимка, от която професионалистът да гледа, докато рисува.

Бижу

Снимка 338959

Източник: Facebook / Nadya's knit/Надеждините плетки

Не вярваме да има дама по света, която да не си пада по бижута. Независимо дали говорим за златни или сребърни накити, или по различни и интересни обеци (направени от смола и изсушени цветя например), които правят много хенд мейд автори напоследък.

Според вкуса на нежната ни половинка, има варианти не само на материал за направата на бижутата, но и опции за вида им, между които пръстени, обеци, гердани, гривни. Предстоящите базари по повод Свети Валентин са едно чудесно място, за да изберете оригинален подарък.

Базари, посветени на любовта

Базари на любовта

Когато Свети Валентин наближава, а подаръци още няма

Нощна лампа от хималайска сол

Снимка 338950

Източник: zdravosloven.com

Те не само излъчват красиви, богати цветове за топла и приветлива атмосфера, но имат и редица полезни за здравето свойства. Подходящи са не само за вкъщи, но и за офис, защото по естествен начин подобрява качеството на въздуха в помещенията, като създава здравословни отрицателни йони. Популярни, стилни и с добавена здравна стойност, какво повече от това?

Книга

Книгата е може би най-тривиалният подарък. Обикновено e и вариант, когато не можем да измислим нищо друго. Но пък винаги е опция, когато сме безидейни или не разполагаме с необходимите средства за по-скъп подарък. Ако добавим към книгата бонбони и едно цвете, няма да съжаляваме от ответната реакция.

Еротично бельо

Снимка 338266

Източник: iStock

Е, това е "с един куршум два заека" (защото правим подарък и на себе си) и превръща еротичното бельо в идеалния вариант. Хем ще накараме половинката да се чувства желана и палава, хем и ние ще намажем. Защото по-добър начин да отпразнуваме празника на любовта, от това да правим любов, няма. Добавяме няколко свещи, бутилка вино и ето ни идеалната вечер.

анкета

Какво е за вас 14 февруари?

Виж резултати

Трифон Зарезан 31.2%

Свети Валентин 16.5%

Трифон Зарезан и Свети Валентин 20.8%

Обикновен ден от календара 31.5%