През последните четири месеца стотици, ако не и повече, продукции спряха работа, което сериозно повлия на Холивуд и икономиката на много държави.

"Мисията невъзможна 7", Том Круз, Великобритания и защо се правят изключения за карантината

Само Том Круз ли е над правилата за карантина

"Мисията невъзможна 7" се завръща

Нещата започват да се нормализират и само след месец се очаква работата по много големи продукции да бъде подновена.

Докато си стоим у дома и се пазим от коронавируса, Сам Левинсън ("Еуфория") е решил да действа и е заснел цял един филм.

Става дума за Malcolm & Marie, в който главните роли влизат Зендая и Джон Дейвид Уошингтън. Според Deadline, снимките са се провели в периода 17 юни - 2 юли в специална стъклена къща в Калифорния - Caterpillar House, като са спазени всички мерки за безопасност.

За сюжета не се знае много, но се предполага, че ще бъде в стила на Marriage Story, но с голям акцент върху преживяванията по време на пандемията.

До осъществяването на Malcolm & Marie се е стигнало след като един ден по време на карантината Зендая се е обадила на Сам Левинсън, за да го попита дали може да създаде и заснеме филм в условията на пандемия.

Джон Дейвид Уошингтън, Дензъл Уошингтън и незнанието на баща му, че иска да става актьор

Дензъл Уошингтън не е знаел, че синът му ще става актьор

Джон Дейвид Уошингтън по стъпките на баща си

И само седмица по-късно създателят на "Еуфория" е бил готов със сценария и е знаел, че иска точно Джон Дейвид Уошингтън да партнира на Зендая.

Tenet, Кристофър Нолан, Джон Дейвид Уошингтън, Робърт Патисън и пълен трейлър на филма

Кой ще предотвратява Трета световна война

Пълен трейлър на Tenet на Кристофър Нолан

Към момента обаче не знаем кога да очакваме филма и дали ще се завърти по кината изобщо, а няма да намери своето място в някоя от стрийминг платформите. Със сигурност обаче ще го изгледаме с интерес.