Най-известната Къща в България вече е пълна с най-желаните риалити звезди. Първият, който прекрачи прага на Къщата беше, победителят в първия "ВИП Брадър", Константин. Скоро към него се присъедини и Димитър Ковачев - Фънки.

Снимка 323544

Източник: Nova

Двамата получиха и първата тайна мисия в Big Brother: Most Wanted. Тяхната задача беше да разпределят влизащите Съквартиранти на индианци и каубои, като за целта, Big Brother им предостави възможността да се запознаят с видео визитките на всеки един от тях.

След дълго умуване двата отбора станаха ясни. Каубои и владетели на Къщата ще бъдат Фънки, Константин, Светлана, Динко, Кирил и Мариела. Останалите - Людмила, Джино, Луна, Дий Зорница и Дебора ще пребивават в двора като индианско племе. 

Снимка 323542

Източник: Nova

Само някоко часа след влизането си Съквартиранти вече могат да се похвалят с първи сблъсъци помежду си. Първите искри, които прехвърчаха бяха между Луна и Дебора

Къщата обаче си има умиротворител и това е Динко. Той ще изнесе реч за разбирателството и добрите взаимоотношения в Къщата.