Едва половин година измина откакто излезе "Барби", в който Марго Роби не само изигра главната роля, но и продуцира. Филмът се оказа абсолютен хит в бокс офиса със спечелените един милиард долара и въпреки че след това актрисата сподели, че има намерение да се оттегли от екрана за почивка, явно няма да е задълго.

Марго Роби най-накрая наруши мълчанието

Марго Роби най-накрая наруши мълчанието

Ето какво каза за липсата си на номинация на Оскарите

Всъщност Марго Роби вече е приела следващата си главна роля. И тя е в озаглавения A Big Bold Beautiful Journey фентъзи романс, в който ще си партнира с Колин Фарел.

Режисьор на филма ще бъде южнокореецът Когонада, работил по сериала Pachinko и научно-фантастичната драма "След Ян". Сценарият пък е поверен на Сет Райс, написал текста и на "Менюто".

Подробностите около сюжета на A Big Bold Beautiful Journey засега се пазят в тайна, но от малкото, което се знае до момента, можем да очакваме история, разказана с много въображение, в центъра на която са "двама непознати, отправили се на необикновено емоционално пътуване, което ги свързва". Работата по филма се очаква да започне тази пролет в Калифорния, пише Variety.

От Sony Pictures, които са придобили правата, споделят, че сценарият е "специален и оригинален" и оставя човек "вдъхновен и обнадежден".

Колин Фарел, "Баншите от Инишерин", номинацията му за Оскар и кой ще го придружи на церемонията

Необичайният придружител на Колин Фарел на Оскарите

Актьорът е номиниран за "Баншите от Инишерин"

"Вярваме, че публиката е жадна за нещо оригинално и за нас е чест и сме благодарни на всички замесени, с които спечелихме проекта", споделя Том Ротман, председател и главен изпълнителен директор на Motion Picture Group на Sony Pictures.