Докато всички говорят за Кейт Мидълтън, нейното здравословно състояние и това кога ще се върне към официалните си ангажименти, един неин роднина също попадна в светлините на прожекторите. Чичото на принцесата Гари Голдсмит влезе в къщата на британския Celebrity Big Brother и съвсем нормално всички очакват от него да коментира кралския двор.

Кейт Мидълтън призна за снимката за 8 март - какво не е наред с нея

Хваната в лъжа - какво призна Кейт за снимката по случай 8 март

Когато вместо да загасиш искрата, разпалиш пожара

Още с началото на предаването бизнесменът, който е брат на майката на принцесата на Уелс, обеща да не й създава допълнителен стрес покрай и без това недоброто й здравословно състояние. А след това все пак призна, че има много какво да каже, но предпочита да си мълчи, за да си няма след това проблеми с двореца.

Въпреки това не остана безмълвен за известните си роднини и още в първите епизоди заговори за Кейт Мидълтън и принц Уилям, наричайки ги "спасителите" на кралското семейство. Също така Гaри Голдсмит смята, че крал Чарлз върши "забележителна" работа начело на монархията. Но не толкова ласкаво се изказа по адрес на принц Хари и Меган Маркъл.

Снимка 656858

Източник: GettyImages

Според него, Хари, Уилям и Кейт са били страхотна "тройка", много са се обичали и са се чувствали комфортно един с друг. Херцогът на Съсекс също се е радвал на голямата обич на всички. И изведнъж всичко се е променило и животът му се е напълнил с "толкова много драма". Голдсмит не споменава името на Маркъл, но се подразбира, че тя има роля в тази промяна. 

За него също така е странно как принц Хари изведнъж е "пренаписал" историята на живота си и се представя като толкова нещастен, колкото чичото на Кейт всъщност не смята, че е бил. За него и биографичната книга на херцога на Съсекс е била нечестен ход спрямо двореца и няма как след нея да иска да получи покана за коледните празненства в двореца например, пише SheKnows.

Гари Голдсмит - чичото на Кейт Мидълтън в Биг Брадър Великобритания

Чичото на Кейт Мидълтън - в Биг Брадър

За момента няма коментар от пресслужбата на Кейт Мидълтън

По отношение на племенницата си и нейното здравословно състояние Гари Голдсмит предпочита да запази мълчание от уважение и заради спазване на някаква етика. Той само споделя, че тя се "справя добре" с възстановяването и за нея се полагат най-добрите грижи. Двамата с Кейт Мидълтън не са в особено добри отношения в последните години, но въпреки това изглежда са запазили уважението един към друг.