Пореден изпълнен с целувки, обиди, провокации и отпаднали епизод на Ергенът 3 разпали страстите както на участничките, така и на зрителите. Някои от момичетата бяха готови на страстни признания, а на други не им бяха нужни думи.

Ергенът 3 - изненадващи роднински връзки между две от момичетата и наздряващ конфликт

Ергенът 3 - по-малко момичета, повече драма

Какво се случва в епизодите от тази седмица

В епизода от 27 март Алек Младенов най-после успя да излезе на индивидуална среща с Магдалена, след като предната му покана към нея беше провалена от друга участничка. Двамата прекараха много романтични часове на живописния остров Сими, а Маги открито му призна чувствата си.

По същото време в имението останалите момичета се впуснаха в на пръв поглед забавна игра в басейна, при която разпределени по двойки трябваше да спукат балона на опонентката си. Виктория си спечели предимство и избра да го използва срещу Теа, която нямаше право да говори нито с момичетата, нито с Алек по време на вечерния коктейл.

Снимка 658972

Източник: bTV

Това не попречи на танцьорката и диджей да се впусне в страстен танц в скута на Ергена, с който да покаже отношението си към него без думи.

Разбира се, действията й предизвикаха възмущението и раздразнението на много от останалите. В Церемонията на розата колебанията на Алек между Силви и Васка завършиха с това, че той изпрати втората у дома.

Снимка 658971

Източник: bTV

В епизода от тази вечер, 28 март, момичетата играят в групова партия шах, в която те самите са фигурите. Първата "пешка", която стигне финала, се превръща в "царица" и печели вечеря с Алек насаме. А Церемонията на розата отново ще е драматична.

Ергенът 3 е в сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV.